Τετάρτη, Αύγουστος 15, 2018

Εταιρεία

Η INFONET COMPUTERS είναι ο εξειδικευμένος προμηθευτής συστημάτων ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ . Αντιπροσωπεύει και προωθεί πλήρη γκάμα όλων των προιόντων hardware και software καθώς και μηχανογράφησης, που απαιτούνται από την πιο απλή έως την πιο πολύπλοκη εφαρμογή.

Η εμπειρία, η ποιότητα και η αξιοπιστία των προιόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει η INFONET COMPUTERS στους πελάτες της είναι ιδιαίτερα σημαντικά κριτήρια που την καθιστούν σαν τον καταλληλότερο συνεργάτη για κάθε ιδιώτη ή Εταιρεία.

Το τμήμα πωλήσεων απαρτίζεται από στελέχη με υψηλό βαθμό γνώσεων και εμπειρία στον τομέα των πωλήσεων πληροφορικής ικανά να δώσουν τις σωστές λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα, προτείνοντας το  καταλληλότερο προιόν από πλευράς κόστους και απόδοσης.

Η INFONET COMPUTERS διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο τμήμα service που είναι επανδρωμένο με τεχνικούς εκπαιδευμένους . Το INFONET COMPUTERS Service επισκευάζει και υποστηρίζει όχι μόνο τα προϊόντα που διατίθενται από την εταιρία μας, αλλά και συσκευές που έχουν πωληθεί από άλλους αντιπροσώπους στο παρελθόν.

Το Service ,που λειτουργεί στην INFONET COMPUTERS εκτός από την πλήρη τεχνική υποστήριξη software που παρέχει στους πελάτες/χρήστες των προιόντων προσφέρει τις εξής υπηρεσίες 

  • Επισκευές Laptop/Notebook/Netbook
  • Αναβαθμίσεις Υπολογιστών
  • Εγκατάσταση και παραμετροποίηση λογισμικού
  • Μελέτη και κατασκευή δικτύου ενσύρματου και ασύρματου υπολογιστών
  • Μηχανογράφηση επιχειρήσεων
  • Επαναφορά δεδομένων από χαλασμένο σκληρό δίσκο
  • Εκπαίδευση χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή
  • Συμβάσεις τεχνικής υποστήριξης - συντήρησης hardware και software

 

‘Ερευνα και Ανάπτυξη
Κάθε προιόν που προωθεί και υποστηρίζει η εταιρία μας, έχει ελεγχθεί πλήρως και εγκριθεί , πρίν μπεί στην σειρά των προιόντων μας.

Της Ιnfonet Computers  ηγείται ο Σαμπάνης Ιωάννης  Διπλ. Ηλεκτρονικός Μηχανικός ΑΣΕΤΕΜ-ΣΕΛΕΤΕ


Επισκευές laptop/notebook/netbook

Mηχανογράφηση επιχειρήσεων

Eπισκευές σταθερών υπολογιστών

Προγραμματισμός δικτύων

Aνάπτυξη εφαρμογών

Ασύρματη παραγγελιοληψία

Eγκατάσταση κλειστού κυκλώματος

Εγκατάσταση τηλεφωνικού κέντρου

Επισκευή και συντήρηση plotter hp

Eκπαίδευση και συμβουλευτική