Τετάρτη, Αύγουστος 15, 2018

Ασύρματη παραγγελιοληψία

07

Αναλαμβάνουμε εγκατάσταση συστήματος  ασύρματης  παραγγελιοληψίας.

Ο σκοπός του συστήματος  είναι η λήψη παραγγελιών με το ασύρματο φορητό  τερματικό, η άμεση εκτύπωση των παραγγελιών στους εκτυπωτές κουζίνας, η εξόφληση των λογαριασμών (με βάση τις παραγγελίες που διακινήθηκαν από το τραπέζι) και η ταυτόχρονη εκκαθάριση του υπολοίπου του τραπεζιού, καθώς και οι στατιστικές εκτυπώσεις κίνησης ειδών σε ημερολογιακή περίοδο (οριζόμενη από τον χειριστή). Επίσης η διαχείριση ταμείου από την οθόνη αφής του υπολογιστή με ταυτόχρονη ενημέρωση των σημείων προετοιμασίας των ειδών (εκτύπωση των ειδών που πωλούνται στο ταμείο, και στους εκτυπωτές κουζίνας).

Ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, βελτίωση των προσφερόμενων από το κατάστημα υπηρεσιών, αυτοματοποίηση στη διαχείριση των παραγγελιών, αποθήκευση στατιστικών στοιχείων. Αυτά είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά των Ασύρματων Συστημάτων Διαχείρισης Χώρων Εστιάσης.

Η λήψη των παραγγελιών από το σερβιτόρο γίνεται πολύ εύκολα σε ένα περιβάλλον φιλικό προς το χειριστή, οι παραγγελίες εκτυπώνονται άμεσα στους χώρους παρασκευής τους (κουζίνα, μπαρ) και ο πελάτης εξυπηρετείται όσο το δυνατόν ταχύτερα.

Ο χειριστής του συστήματος μπορεί να πάρει ανά πάσα στιγμή στατιστικά στοιχεία για κάθε πτυχή της επιχείρησης (κινήσεις ειδών, πωλήσεις σερβιτόρων κλπ) ενώ ο χειριστής των ασύρματων τερματικών μπορεί να διαχειρίζεται τραπέζια και να κλείνει λογαριασμούς. Έχει επιπλέον τη δυνατότητα να αποστέλλει παραγγελίες με συγκεκριμένες οδηγίες παρασκευής ή συστατικά. Οι εκτυπώσεις στους εκτυπωτές κουζίνας είναι «ξεκάθαρες» χωρίς να δημιουργούν απορίες όσον αφορά την προετοιμασία τους.

Τα συστήματα αυτά μπορούν να βρουν πλήρη εφαρμογή και σε χώρους εντατικής λιανικής όπως είναι τα ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ. Η υψηλή ταχύτητα των συστημάτων σε συνεργασία με το ότι πάνω τους μπορούν να συνδεθούν περιφερειακές συσκευές όπως bar code scanners τα καθιστούν πανίσχυρα σε χώρους όπου η άμεση πώληση είναι το παν.

Οι «λύσεις» μπορούν να ταξινομηθούν σε 2 βασικές κατηγορίες, ανάλογα με την ανάγκη χρήσης Η/Υ. Για αυτό το λόγο, υπάρχουν τα συστήματα που κάνουν χρήση Η/Υ και αυτά που για να λειτουργήσουν δεν απαιτούν την παραμικρή γνώση από το χώρο των υπολογιστών, αφού για να δουλέψουν δεν απαιτούν την παρουσία υπολογιστικού συστήματος.

Επισκευές laptop/notebook/netbook

Mηχανογράφηση επιχειρήσεων

Eπισκευές σταθερών υπολογιστών

Προγραμματισμός δικτύων

Aνάπτυξη εφαρμογών

Ασύρματη παραγγελιοληψία

Eγκατάσταση κλειστού κυκλώματος

Εγκατάσταση τηλεφωνικού κέντρου

Επισκευή και συντήρηση plotter hp

Eκπαίδευση και συμβουλευτική